Пређи на главни садржај

Marko Knežević-TOP 5 NAJBRŽIH FUDBALERA NA SVETU

DOBRODOŠLI,NADAM SE DA ĆE VAM SE SVIDETI


Na mestu broj 5 nalazi se Lynden Gooch

Gooch je 22-godišnji Amerikanac koji trenutno igra za Sunderland.Rođen je u Kaliforniji gde je vrlo rano počeo da trenira fudbal.Njegov talenat privukao je pažnju mnogih evropskih skauta pa se već sa 10 godina preselio u Englesku i pridružio Sanderlend akademiji za mlade igrače.Sa obzirom na to da je veoma mlad,od njega se dosta očekuje.
Najveća postignuta brzina do sada 35.1 km/h. 






Na mestu broj 4 nalazi se Mathew Leckie


Leckie je australijski fudbaler koji trenutno igra za klub Hertha BSC i to na poziciji napadača.Odrastao je u Melburnu,gde je kao mali igrao australijski fudbal,da bi se kasnije zainteresovao i za evropski što mu je kako je i sam izjavio jedna od najboljih odluka u životu.U svoj sadašnji klub prešao je u maju 2017. godine gde je od samog početka beležio neverovatne rezultate.Uspeh ima i u reprezentaciji.
Najveća brzina postignuta do sada 35.1 km/h.






Na mestu broj 3 nalazi se dobro poznati Antonio Valencia

Valencia je ekvadorski fudbaler koji trenutno igra za Mančester Junajted.Odličnom igrom u svom bivšem klubu Vifanu privukao je pažnju nekoliko najjačih svetskih klubova.Odbio je ponudu Real Madrida,a u Mančester je doveden kao zamena za Kristijana Ronalda.Proglašen je igračem utakmice u finalu engleskog Liga kupa na utakmici protiv Aston Vile.Nastupao je i za reprezentaciju,te je na Svetskom prvenstvu protiv Paragvaja postigao dva gola za konačnu pobedu svog tima 5:2.
Najveća brzina do sada postignuta 35.2 km/h.






Na mestu broj 2 nalazi se Shane Long

Long je Irski profesionalni fudbaler.Ovaj igrač drži rekord najbržeg engleskog igrača a mnogi ga nazivaju i najboljim igračem reprezentacije.Igrač je Premijer lige a u Engleskoj je poznat i kao ,,a powerful,no-nosense striker",odnosno moćan i efikasan napadač koji nikad ne pravi gluposti pri realizaciji.
Najveća brzina do sada postignuta 35.3 km/h.






I za kraj na mestu broj 1 nalazi se svima dobro poznati Arjen Roben

Ovaj Holanđanin u stanju je da predribla bilo kog igrača na planeti i to pri brzini od neverovatnih 37 kilometara na čas.U toku Svetskog kupa 2014. godine Roben je rasturio odbranu španske reprezentacije,pa je te godine Holandija slavila pobedu od neverovatnih 5:1.Brzinu od neverovatnih 37 kilometara na čas razvio je posle uspešnog driblinga nad Ramosom,te postigao svoj 2. a za reprezentaciju 5. gol na utakmici.
Najveća brzina do sada postignuta 37 km/h.


Коментари

  1. Штета, имаш грешака, као што су нераздвајање после тачке, зареза, размај између редова је могао бити мањи. Све у свему, ипак ћу ти дати оцену 5.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар